Tarieven

De kosten voor een consult:

Kom je bij De Dragerij dan kost een consult €10,- per aangevangen kwartier.
Vind je het fijner als het consult bij jou thuis is? Dan kost een consult €12,50 per aangevangen kwartier en €0,21 p/km reiskosten.

Wil je gaan dragen maar heb je geen idee wat bij je past of wat je fijn vindt? Dan is het Kenniskwartiertje een uitkomst! Via beeldbellen neemt de draagconsulent de verschillende manieren van dragen met je door en kijken we samen wat bij je zou kunnen passen. Het tarief van een Kenniskwartiertje bedraagt €10,- per aangevangen kwartier.

Indicatie van de tijdsduur:
Pasconsult 1,5 uur
Knoopconsult ervaren knoper 1 uur
Knoopconsult onervaren knoper 1,5 uur
Knoopwijzen voor zwangeren 1,5 tot 2 uur
Kenniskwartier afhankelijk van de hulpvraag

Hierbij wordt uitgegaan van een consult aan één persoon. Uiteraard is het mogelijk om een consult voor meerdere personen tegelijk te boeken. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Totaalpakket knoopwijzen voor zwangeren
Wil je naast de knoopwijzen graag een geschikte doek huren voor de duur van je zwangerschap dan betaal je een totaalprijs van €100,- Hierbij zijn het consult en de huur van de doek inbegrepen. Deze totaalprijs is exclusief €100,- borg voor de doek en eventuele bijkomende reiskosten.

Betaling
Betaling vindt plaats aan het einde van het consult. Je mag contant betalen, maar om veiligheidsredenen hebben wij weinig tot geen wisselgeld bij ons. Het is ook mogelijk middels een bankoverschrijving of met pin te betalen.

Na een consult kun je via ons een doek of drager aanschaffen. Vaak kunnen we een leuke korting bieden.

Mocht je andere wensen hebben en een indicatie van de kosten willen neem dan vrijblijvend contact  op via info@dedragerij.nl

Annuleren van een consult
Een consult kan tot 24 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Zeg je binnen deze tijd af, dan breng ik een bedrag van €40,- in rekening voor de gereserveerde tijd.