Bregje – Eindhoven

credits: Janneke Meulepas Fotografie

Het is altijd fijn om te weten met wie je te maken hebt, daarom zal ik me hier even voorstellen.

Ik ben Bregje Janssen en woon met veel plezier in Eindhoven. Ik woon hier samen met mijn man en onze twee dochters. Onze oudste dochter is geboren in 2015. Nadat ik haar ben gaan dragen en heb ervaren hoe ontzettend fijn dat is wilde ik dit gevoel graag doorgeven aan anderen.

Ik heb daarom in 2016 de opleiding tot draagconsulent gevolgd bij het instituut voor hechting en met succes afgerond.

In 2018 mocht ik nogmaals moeder worden van wederom een dochter. Haar behoefte aan dragen is (gelukkig ;)) nog groter dan bij haar zus. Ik draag haar dan ook dagelijks waardoor ik continue mijn technieken en inzichten kan verbeteren.

De Dragerij is aangesloten bij de Vereniging van Draagdoekconsulenten (VDC). Om aangesloten te worden en te blijven wordt van mij verwacht dat ik me jaarlijks blijf scholen om zo mijn kennis te vergroten en up-to-date te blijven.